Skip to content

SPARREN (& coaching)

Bij individuele coaching gaan we persoonlijk aan de slag. Jij als persoon staat centraal en coaching is het middel om samen met jou op weg te gaan naar een betere toekomst.

Tijdens sparringsessies vertrekken we vanuit jouw talenten. Vanuit je krachten vertrekken, levert betere resultaten en zo gaan we op zoek naar jouw eerste stap. Daarom zie ik ieder probleem dan ook als een uitdaging, die wij samen zullen aangaan.

Sessies vertrekken vanuit een krachtenperspectief. Dit levert adequate en een beter proces, maar vooral dat u een goede motivatie heeft en er zelf in gelooft. Dit gebeurd door u sterk te betrekken in het proces (doormiddel van sparren). Aan de hand van diverse coachingsmethodieken gaan we samen op zoek naar het resultaat dat bij u past. 

Via First Principle aan de slag gaan met stagnatie

First Principle Thinking: is op zoek gaan naar de fundamentele bouwstenen, waaruit je vertrekt. De focus ligt bijgevolg niet op het probleem, maar op de veelvuldige onderdelen die leiden tot het probleem. Deze benadering zorgt voor een adequatere en efficiënter proces. Dit leidt automatisch tot een positieve benadering, vertekend vanuit je krachten. 

First Principle = een basispropositie (of veronderstelling) die niet kan afgeleid worden uit een andere propositie of veronderstelling. Dit bestaat vaak uit een gegeven feit, zonder aannames en/of zonder subjectieve invullingen.

Expertise thema's

Je hebt een nood om te groeien, maar botst op een moeilijkheid die reeds aanwezig is. Samen met jou ga ik op zoek naar de eerste stap. Hiervoor heb jij als klant vaak de nood aan diepgaande expertise.

Vertrekkende vanuit mijn ervaring en kennis zal het traject een balans zijn tussen coaching en advies, waarbij de focus ligt op een haalbaar doel.

Inspirerende thema's

 Je hebt de wens om te blijven groeien, maar botst op diverse belemmeringen zoals tijd, energie, inspiratie, … Dit zorgt ervoor dat je externe input nodig hebt om deze belemmeringen te overkomen.

Ik bied vanuit diverse thema’s inspiratie die ervoor zorgen dat je een stap vooruit kan nemen richting een betere toekomst. 

Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten?

Tarieven Particulieren

Samen je eerste stap, samen naar een betere toekomst

Gratis

Verkennend gesprek

€55/1.5u

First Principle Coaching

1 sessie

Op maat

First Principle Coaching

traject

Alle prijzen zijn btw-vrijgesteld.

Iedereen heeft recht op de juiste ondersteuning en de mogelijkheid om zichzelf te leren kennen en verder te ontwikkelen.

TTFS voorziet een korting van 40%. De voorwaarden zijn:
-je hebt recht op een vervangingsinkomen
-OF je jaarlijks bruto inkomen is lager dan 20.000 euro 
-OF je bent doorverwezen (door een TTFS-klant/partner)

TTFS voorziet een korting van 60%. De voorwaarden zijn:
-je bent student (zonder inkomen)
-OF je hebt geen recht op een vervangingsinkomen 
-OF je jaarlijks bruto inkomen is lager dan 12.000 euro 

Vragen? Contact opnemen?

Stuur een mailtje naar sibron@ttfs.be of via het contactformulier