Skip to content

TEAMTRAJECT

Dit is een fullteam-innovatietraject dat de belangrijkste elementen van ons gehele aanbod samenbrengt. Zo bied ik een traject aan dat aangepast is aan jullie specifieke noden. Hier ligt de focus op organisatiecultuur, teamsfeer, samenwerking en efficientie. 

Via First Principle, stagnatie doorprikken

First Principle Thinking: is op zoek gaan naar de fundamentele bouwstenen, waaruit je vertrekt. De focus ligt bijgevolg niet op het probleem, maar op de veelvuldige onderdelen die leiden tot het probleem. Deze benadering zorgt voor een adequatere en efficiënter proces. Dit leidt automatisch tot een positieve benadering, vertekend vanuit je krachten. 

First Principle = een basispropositie (of veronderstelling) die niet kan afgeleid worden uit een andere propositie of veronderstelling. Dit bestaat vaak uit een gegeven feit, zonder aannames en/of zonder subjectieve invullingen.

Jouw team centraal

Dit traject is het startpunt van ons verhaal. De eerste stap is iedereen in het team op dezelfde golflengte te brengen. Dit bereik ik door het gehele team te betrekken en iedereen eenzelfde referentiekader te bieden. Dit is dan tevens het startpunt voor ons verhaal. Dit traject is geen stoomcursus, maar een weg die we samen afleggen. Zodat iedereen de ruimte, tijd en aandacht krijgt om samen tot onze doelstellingen te komen. Individuele ondersteuning, groepscoaching, intervisie en supervisie zijn de methodieken, maar misschien nog belangrijker: een persoonlijke opvolging.

Kijk zeker een naar de Customer Journey Map voor meer info.

Tarieven

Samen je eerste stap, samen naar een betere toekomst

Gratis

Verkennend gesprek

€350/ Team

First Principle sessie

Op maat

First Principle traject

Alle prijzen zijn btw-vrijgesteld.

Verlaagd tarief?

Iedereen heeft recht op de juiste ondersteuning en de mogelijkheid om zichzelf te leren kennen en verder te ontwikkelen.

TTFS voorziet een korting van 30%. De voorwaarden zijn: 

  • Je bent doorverwezen (door een TTFS-klant/partner)
  • of
  • Je bent starter-up, scale-up
  • of
  • Je team is kleiner dan 9 personen

Vragen? Contact opnemen?

Stuur een mailtje naar sibron@ttfs.be of via het contactformulier