Skip to content

OP MAAT

Mijn focus ligt op een aanbod dat steeds aangepast kan worden aan uw specifieke noden, om zo inspiratie te bieden om bijgevolg uw unieke doelstellingen te behalen. Neem zeker een kijkje in het aanbod om ideeën op te doen en een mogelijke aansluiting te vinden. Hieronder kan je alvast het verloop van een traject bij TTFS vinden.

focus-on-the-moon-moon-1830570

Vrijblijvend verkenningsgesprek

Eerst voeren ik samen met u een verkenningsgesprek waar we de doelstellingen bepalen. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en biedt een mogelijkheid voor u om op zoek te gaan naar een aansluiting tussen ons.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Startgesprek (+ individuele gesprekken)

Na het verkenningsgesprek is er een eerste concept uitgewerkt op maat van de vooropgestelde doelstellingen. Hier gaan we samen bekijken of dit uitgewerkt plan voldoet aan de verwachtingen, en waar nodig kunnen we het bijsturen.

Wanneer het over een team gaat, kunnen hier bijkomende individuele gesprekken komen. Dit om ieders verwachtingen en noden in kaart te brengen.

Uitvoeringsfase

Hier gaan de vorming, teambuilding en/of coaching uitgevoerd worden. Hier staat het welbevinden en betrokkenheid van alle participanten centraal, om zo een ervaring aan te bieden met focus op de eerstvolgende stap. Iedereen gaat naar huis met handvatten op maat.  

Implementatieperiode

Verandering vraagt tijd en ervaring. Daarom is er een implementatieperiode waar er geëxperimenteerd kan worden met ieders handvatten. Tijdens deze fase blijft TTFS steeds bereikbaar om ondersteuning te bieden. 

Evaluatie & Opvolging

In deze fase is er een terugkoppeling naar de vooropgestelde doelstellingen. Hierbij gaan we samen evalueren of de vooropgestelde doelstellingen behaald zijn en bepalen waar verdere ondersteuning vereist is. TTFS hecht dan ook veel belang aan een goede nazorg.