Skip to content

And so the adventure begins!

TTFS is ontstaan om personen en organisaties te helpen. Dit door samen de eerste stap te zetten richting een betere toekomst. Ik ben dan ook trots om de eerste stap in mijn verhaal te kunnen zetten. In dit verhaal ligt de focus op de kracht van ieder van jullie. Welke ik op mijn beurt als basis gebruiken om een groei-proces te starten.

Covid-19 en de impact op “mijn verhaal”

Covid-19 vereist een verschuiving in mijn mindset, zowel voor ieder individu, als voor organisaties. Dit omdat we moeten omgaan met alle moeilijkheden die dit virus met zich meebrengt. Echter zie ik dat ondanks alle uitdagingen en moeilijkheden, er creatieve en innoverende oplossingen uit de bus komen. We moeten ons dan ook niet blind staren op de moeilijkheden, maar net openstaan voor de opportuniteiten die dit met zich meebrengt.

Zo zie ik dat “New Economy” sterker aanwezig is dan ooit voordien. Telewerk, video-conferences en flexibiliteit zijn alom aanwezig momenteel. Het zou dan ook zonde zijn om alle positieve resultaten te verliezen en terug te gaan naar vanouds. TTFS helpt om samen op zoek te gaan, namelijk hoe de tijdelijke positieve effecten kunnen behouden blijven op langdurige termijn.

Onzekere tijd om te starten? Net niet!

De missie van TTFS blijft nog steeds dezelfde. Namelijk organisaties in verandering te ondersteunen en de eerste stap te zetten richting innovatie en groei. Ik ga samen met jullie op weg naar een betere toekomst. Door samen de eerste stap te zetten!