Skip to content

Logo

“Trigger The First Step” of kortweg TTFS. De naam beschrijft mijn doelstelling perfect. Dit doen ik aan de hand van het First-Step principe. Hierbij ligt de focus op het proces en hoe we van 0 naar stap 1 geraken. 

Communicatie & Dialoog

New economy, innovatie en groei kan je enkel bereiken door in communicatie te treden met de ander. Diverse communicatie- en reflectiemethodieken bieden samen met individuele handvaten de basis van ons aanbod, om zo verschillende perspectieven en kijkkader samen te kunnen brengen

Coaching

Coaching en ondersteuning gebeurt zowel bij het gehele team, als 1op1-coaching. Dit leidt tot een totaalaanpak, met als focus iedereen op dezelfde golflengte te brengen. Alsook ieder individueel te ondersteunen, zodat iedereen kan deel uitmaken van de groei en innovatie.

Diversiteit

Op eerste zicht lijken de personen in ons logo licht verschillend door de diverse grijstinten. Echter gaan wij samen alle mogelijke opties ontdekken en exploreren. Net zoals je bij een ijsberg, slecht het topje ziet. Zie je vaak bij anderen ook slecht een gedeelte. Kijk maar naar bovenstaande, hoewel op eerste zicht er 12 grijsschakeringen zijn. Achter deze eerste (zwart-wit) filter blijkt een hele wereld vol kleur te zitten.

Van 0 naar 1

Dankzij het First-Step principle en New Economy neem ik u/jullie mee van 0 naar 1. Het is namelijk zo dat de eerste stap groots en belangrijk aanvoelt, echter niets is minder waar. De eerste stap dient genomen te worden! Onafhankelijk van fouten, succesen en angsten, het is namelijk de start van een fantastisch traject vol groei, uitdaging en vernieuwing.

TTFS: Inspire your first step!