Skip to content

MIJN MISSIE

Van 0 to 1

Stagnatie komt in ieders leven aan bod en zorgt voor onzekerheden, ga je namelijk je persoonlijke doelen bereiken op deze manier? Echter gaat stagnatie gepaard met een zekere veiligheid, je zit namelijk in een fase die voldoet aan je basisnoden (en iets meer), is het wel waard om een risico te nemen? Breng ik mijn toekomst niet in gevaar?

Het antwoord is nee, je toekomst komt niet in gevaar. Je hebt namelijk altijd een basis om op terug te vallen. Op zichzelf een simpel antwoord, maar tegelijkertijd uiterst lastig om mee aan de slag te gaan. En hier komt TTFS in the picture. Hier ondersteunen wij je naar een betere toekomst. 

1. Realistische en haalbare ondersteuning

Op een laagdrempelige manier bied ik mijn aanbod aan, wat de toegankelijkheid verhoogt voor zowel individuen als organisaties. Dit bereik ik door kennis en expertise op te bouwen en deze via TTFS in te zetten. Verder deel ik deze kennis met een kwaliteitsvolle ondersteuning als resultaat. 

2. Maatschappelijk draagvlak

Een maatschappelijk draagvlak creëren om spreekkansen te bieden is mijn eerste doelstelling. Dit om alle soorten situaties en zelfs taboe-onderwerpen bespreekbaar te maken, zowel de positieve als de negatieve. Om zo de mogelijkheid te bieden om bovenstaande te kunnen doen, door hen de nodige basis te bieden. Namelijk handvatten aanbieden op niveau van de doelgroep. Een eerste stap zal zijn om via vormingen een bewustzijn te initiëren.

3. De toekomst sterken

De derde doelstelling is een lange termijn doelstelling. Hiervoor bied ik handvatten aan door proactief aan de slag te gaan met bepaalde thematieken. Hierbij worden mensen gesterkt om gepast te reageren. 

Wanneer mensen uit iemands netwerk een verontrustend signaal ziet, kan er een gepaste reactie volgen. Collega’s, familie en vrienden zijn namelijk de beste observatoren van elkaar en de eerste hulp voor die personen.